GAP’s Online Produce Safety Course in English & Spanish

*The next English GAPs Online Produce Safety Course will begin April 28* and will run through May 19, 2010. *Registration is now open*.  Each course is limited to 25 people. There will be a $50 fee for taking this course.
To register, follow this link to the registration page at www.ecornell.com/gaps *check* the Add to Cart Checkbox and *click* the Add to Cart Button.

I have attached a course outline that contains additional information about the course.   *Please forward this email to anyone who may be interested*.  If you have any questions about the course, please contact me at eab38@cornell.edu or at 315 787 2625.

Given the warm spring, we are not sure when to offer the next course since registration numbers are lower during the late spring and summer.  Please contact me if you are interested in taking a course and we can schedule one in May or June if the interest is there.  The next section dates will be posted at www.gaps.cornell.edu  under Events Calendar.

VERY IMPORTANT NEWS! For the first time, the GAPs Online Produce Safety Course will be offered in Spanish!  It will begin April 21, 2010 and end May 11, 2010.  There will be no charge for this course since it is the first offering.
To register, follow this link to the registration page at  http://www.ecornell.com/GAPsSP , *check* the Add to Cart Checkbox and *click* the Add to Cart Button.

I have attached a course outline that contains additional information about the course.   *Please forward this email to anyone who may be interested*.  If you have any questions about the course, please contact me at eab38@cornell.edu or at 315 787 2625.

The next English class will be offered April 28, 2010 will be posted at www.gaps.cornell.edu  under Events Calendar.  

 *El Programa Nacional de Buenas Prácticas Agrícolas (GAPs) de la
 Universidad de Cornell, junto con eCornell.*

Estimado Futuro Participante,

Bienvenido y gracias por su interés en el curso en línea de las Buenas Prácticas Agrícolas (BPA), la seguridad de las frutas y hortalizas frescas. El Programa Nacional de BPA en la Universidad de Cornell, con fondos de la *Iniciativa Nacional en la Seguridad Integrada de los Alimentos, CSREES, USDA, se ha unido a eCornell para presentarle este curso en línea de 3 semanas acerca de la Implementación de las Buenas Prácticas Agrícolas (BPA). Este curso le proporcionará una experiencia de aprendizaje interactiva por medio de una combinación de trabajo en clase riguroso y relevante, con debates estimulantes entre los compañeros del curso, moderación enriquecedora por un experto en la materia y un curso de estructura flexible que le permite trabajar cuando y donde le sea conveniente.

A continuación encontrará una descripción del curso (haciendo clic en el ícono “i” para obtener más información), expectativas del curso y un plan de estudios. Si tiene cualquier pregunta sobre esta información, por favor comuníquese conmigo a mi correo electrónico eab38@cornell.edu o llamando al 315 787 2625. Si después de leer la información proporcionada usted desea inscribirse, por favor llene el formulario de inscripción y envíelo junto con el pago del curso por la cantidad de $50.

Para inscribirse, por favor seleccione la casilla de /Agregar al carrito/ y luego haga clic en el botón /Agregar al carrito/. Se le pedirá que llene la información de su perfil de eCornell, incluyendo un nombre de usuario y contraseña. ¡Espero que disfrute del curso!

Atentamente,

Betsy Bihn, Coordinadora del Programa Nacional BPA

*Iniciativa Nacional en la Seguridad Integrada de los Alimentos (Fondo # 2006-51110-03632) de la Investigación, Educación y Servicio de Extensión Cooperativos del Estado, Departamento de Agricultura de los Estados Unidos.

En este curso en línea usted aprenderá prácticas importantes que garantizan la seguridad de los productos frescos y de las consideraciones clave en la implementación de las Buenas Prácticas Agrícolas (BPA). Al final del curso usted desarrollará un plan para la seguridad de los productos agrícolas frescos que esquematice las actividades necesarias para implementar BPA que sean funcionales.

If you have questions, please contact:

Elizabeth A. Bihn, M.S.
National GAPs Program Coordinator
Department of Food Science
Cornell University
eab38@cornell.edu
Office (315) 787 2625
Fax (315) 787 2216

GAPsOPSC registration information-SP

Visit us at http://www.gaps.cornell.edu/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: